Пробне ЗНО на Рівненщині складатимуть понад 7 тисяч людей

872 0

Ми у соцмережах:

Пробне ЗНО на Рівненщині складатимуть понад 7 тисяч людей

На пробне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалося понад 7 тисяч жителів Рівненщини.

Відбуватиметься тестування два дні, повідомляє Суспільне. 21 березня писатимуть українську мову, а 28-го березня – на вибір математику, історію України, хімію, фізику, біологію, географію та іноземну мову.  При цьому реєстрація на пробне тестування не є реєстрацією на основну сесію. Реєстрація на основну сесію ЗНО стартує 3 лютого.

Найбільш реєстрованим предметом, скажімо так, є українська мова і література. 5721 особа зареєстрована, математика на другому місці – 1613 учасників, іноземна мова – 1120. Загалом, у області передбачено 63 пункти пробного ЗНО. На основну сесію потенційних учасників передбачено 12 тисяч 603 особи. Торік було 12 тисяч 514, - повідомила Вікторія Кацеба, начальниця відділу загальної середньої освіти облуправління освіти Вікторія Кацеба.

- Може бути ситуація, коли особа має певні особливі потреби, спеціальні, і це треба вказати під час реєстрації. На підставі анамнезу лікарі дають довідку, яка називається "Медичний висновок про створення спеціальних умов при проходженні ЗНО" і інформація про ці коди, які там зазначені, вноситься також, і подається разом з комплектом реєстрації, щоб ми могли створити ті певні спеціальні умови, каже Ольга Янушевич, представниця регіонального центру оцінювання якості освіти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також