Програли «бронзу»

1085 0

Ми у соцмережах:

Програли «бронзу»

Чоловіча команда баскетбольного клубу «Рівне» програла «бронзу» Вищої ліги, втретє поступившись миколаївському «Ніко-Баскету». Гра БК «Рівне» - «Ніко-Баскет» закінчилась у Рівному з рахунком 63:72.

Миколаївці вже похвалились здобутою «бронзою» на своїй сторінці у Фейбуці і оцінили гру з рівненським суперником. У дописі йдеться: 

- Ура, друзі! Ми зробили це! Без єдиної поразки в бронзовій серії миколаївська команда займає почесне третє місце у Вищій лізі  України! Третій, як виявилося, вирішальний матч господар не  хотів віддати нам з піднятими білим прапором. Вони зі старту поєдинку міцною хваткою вчепилися в оборону і нападали на нас в нападі. Як і в двох попередніх поєдинках з цими хлопцями, було дуже складно на паркеті обох команд. Були дуже хиткі моменти для нас ще в першій половині, коли різниця в очках досягла 15-ти пунктів на користь суперників. Але ми не раз відігрували подібні відставання, і ця зустріч не стала винятком. До кінця другої четвертини розриву було всього 8 очків. Після великої перерви Ніко-Баскет продовжив нарощувати свою перевагу і збивати з пантелику  суперників, змусивши їх здійснити помилки в нападі та захисті, що в підсумку дозволило "корабелам» вийти вперед і впевнено триматися до кінця зустрічі. Відмінна боротьба, зоряний матч, гострі відчуття та емоції на стендах та екранах: всі, хто спостерігав за цією грою, стали свідками цього. Дякуємо всім нашим вболівальникам, що підтримували команду в цьому матчі та упродовж всього сезону! Ми щиро вдячні за те, що ви у нас є!  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також