Проїзд Соборною — за графіком

1006 0

Ми у соцмережах:

Проїзд Соборною — за графіком

Міська влада оприлюднила результати соцопитування щодо того, чи має бути вулиця Соборна відкритою для проїзду приватного транспорту.

За те, щоб Соборна була відкритою для руху постійно, висловилися 33,8% опитаних рівнян. Щоб центральною вулицею їздити за графіком, тобто удень, щоб вона була відкрита для руху громадського і спеціального транспорту, а вночі — для решти автомобілів, висловились понад 52% опитаних. 13% рівнян відповіли, що їм байдуже. Володимир Хомко, міський голова Рівного: — Якщо 33% рівнян висловились за те, щоб їздити без обмежень, а 52% — за те, щоб рух обмежити, то, звичайно, потрібно обмежити. 33% будуть з цього приводу обурюватись, але це краще, ніж би обурювались 52% населення міста.

Ми відкрили рух Соборною не просто так. До мене звернувся з таким листом начальник обласної міліції. Проте через зняття обмежень практично неможливо стало працювати перевізникам, особливо тролейбусам. Якби ми не провели цей експеримент, знявши обмеження на три місяці, рівняни б нарікали на обмеження. Та коли ми відкрили Соборну для всіх, стали просити Соборну закрити. Тож вибачайте: рішення — колективне. 52% — це більше, ніж 33%. Подивимося, коли припадають часи пік за даними управління транспорту. Можливо, обмежимо рух вранці-ввечері, а вдень не будемо обмежувати, але зробимо так, щоб створити максимальні зручності для всіх.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також