Прокуратура хоче відправити убивцю на примусове лікування

1347 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура хоче відправити убивцю на примусове лікування

Прокуратура наполягає на примусовому лікуванні жителя села Рідків, що на Радивилівщини, який убив матір. Він постійно конфліктував із матір’ю та кілька разів намагався покінчити життя самогубством.

Дубенською місцевою прокуратурою скеровано до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно особи, яка вчинила особливо тяжкий злочин.

Нагадаємо, у вересні у селі Рідків Радивилівського району в ранкову пору доби 43-річний чоловік підійшов до матері, яка працювала по господарству, та наніс їй кілька ударів молотом по голові, після чого продовжив бити потерпілу руками та ногами в різні частини тіла. Від спричинених тілесних ушкоджень 64-річна жінка померла на місці події.

Радивилівський відділ Дубенської місцевої прокуратури повідомляє, що під час досудового розслідування було встановлено, що чоловік, в силу свого психічного стану, є не осудною особою, оскільки наявне у нього психічне захворювання позбавляло його можливості усвідомлювати свої дії і керувати ними, як під час вчинення діяння, так і на теперішній час. Досудове розслідування завершено, клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру перебуває на розгляді суду.

Читайте також На Рівненщині син вкоротив віку своїй матері


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також