Прокурор приїхав у колонію, щоб почути засуджених

1222 0

Ми у соцмережах:

Прокурор приїхав у колонію, щоб почути засуджених

Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський відвідав Городищенську виправну колонію максимального рівня безпеки та перевірив стан дотримання конституційних прав засуджених осіб, які утримуються в установі.

Керівник регіональної прокуратури у супроводі начальника виправної колонії Юрія Луцука здійснив обхід території та корпусів установи, в т.ч. житлових приміщень, їдальні, сектору для тримання засуджених до довічного позбавлення волі, а також медичної частини. Богдан Подубинський провів особистий прийом засуджених, в т.ч. до довічного позбавлення волі. Прокурор цікавився умовами їх перебування в установі: а саме – умовами праці, дозвілля, а також організацією харчування та медичного забезпечення.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомиа, що на усі запитання засуджених прокурор дав змістовні роз´яснення.  Серед піднятих ув’язненими питань, окремі стосувалися незабезпечення соціальних виплат та належної медичної допомоги. Щодо 5 звернень, які прийняв керівник регіональної прокуратури з особистого прийому громадян, за його дорученням наглядовим відділом прокуратури області будуть проведені ретельні перевірки. За результатами візиту прокурор області зобов’язав керівництво установи вжити невідкладних заходів до забезпечення належних умов тримання засуджених.


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також