Проміняв Яценюка на граблі

1447 0

Ми у соцмережах:

Проміняв Яценюка на граблі

Замість того, щоб відробляти свої зарплати на основній роботі, рівненські посадовці розважаються, замінюючи прибиральників та лісівників.

Минулого тижня голова облради Михайло Кириллов на Сарненщині показово садив ліс у компанії районних чиновників та школярів. А у вівторок міський голова Володимир Хомко забрав частину своїх підлеглих на толоку. Роздав граблі і повів прибирати Рівне від сміття — на різних ділянках від Басівкутського водосховища аж до зоопарку на Київській. Сам же узявся згрібати листя та пластикові пляшки на березі Усті біля шлюзу. Більшість випадкових перехожих не впізнала у чоловікові в темній куртці міського голову. Зате інші здивувалися: звісно, толока — справа хороша, але чому б не організувати її у вихідний день або у позаробочий час, чи рівняни платять чиновникам за махання мітлами? Хомко_толока (3) Володимир Хомко, міський голова:

— А мені подобається це заняття — вдома прибираю і тут зроблю! Побуду до обіду. На толоки ходжу уже 45 років. Сьогодні мав їхати на селекторну нараду до Арсенія Яценюка, але не схотів, бо тут є важливіша справа. Ну і що з того, що працюємо у вівторок? Я і в суботу займуся своєю роботою. У радянські часи всіх зганяли на толоки у Вербну неділю та на Великдень, щоб прибрати до дня народження Леніна. А ми, навпаки, робимо місто чистішим до Великодніх свят. Загалом на толоку мало вийти близько тисячі людей.
Олена ВЛАСОВА.

Довідка "РВ"

Володимир Хомко за роботу міським головою отримує щомісяця 7 тисяч гривень, половина з яких — преміальні, які виплачуються регулярно. Михайлу Кириллову, голові обласної ради, з бюджету платять 5312 гривень за посадовим окладом, а разом з премією виходить 8200 гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також