Пропонував жінкам працювати повіями в Ізраїлі

1681 0

Ми у соцмережах:

Пропонував жінкам працювати повіями в Ізраїлі

У Рівному судитимуть чоловіка, який вербував жінок у сексуальне рабство.

Слідчі поліції встановили, що чоловік підшуковував на Рівненщині  та вербував молодих жінок з метою їхньої подальшої сексуальної експлуатації за кордоном. У червні 2017 року рівнянин пообіцяв двом  молодим жінкам, з якими познайомився, високооплачувану роботу на території Ізраїлю, пов’язану із наданням послуг сексуального характеру, а також фінансову допомогу у виготовленні документів для цієї «подорожі».

Він знав про відсутність у жінок постійного місця працевлаштування та скрутне матеріальне становище. Увійшовши в довіру та використовуючи уразливий стан жінок, чоловік схилив останніх до трудової експлуатації, попередивши, що половину коштів вони повинні будуть віддавати своїм «дахувальникам», тим самим втягнувши їх у боргову залежність.

Вербувальнику не вдалося вивезти жінок за кордон, бо  його злочинну діяльність було викрито та припинено правоохоронцями.  Під час обшуку у помешканні чоловіка знайшли психотропну речовину (амфетамін) у великому розмірі, обіг якої заборонено в Україні, та каміння бурштину, придбане злочинним шляхом.

Прокуратура Рівненської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного рівнянина  за обвинуваченням у вербуванні людини, вчиненому з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, вчинене щодо кількох осіб, у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту та  у зберігання майна, здобутого злочинним шляхом. Обвинувальний акт розглядатиме Рівненський міський суд.

За вчинення таких злочинів передбачено покарання -  позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна або без такої, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також