Прощай, целюліт!

932 0

Ми у соцмережах:

Прощай, целюліт!

В основному з целюлітом стикаються жінки, боротьба з ним може бути довгою і наполегливою, але не результативною. Лікарі ж стверджують, що позбавити шкіру від целюліту більш ніж реально, головне — підібрати правильні методи.

Зазвичай целюліт є в тих жінок, які ведуть малорухливий спосіб життя. Візуально вони можуть здаватися стрункими, але апельсинова шкірка все одно є. Тому намагайтеся якомога більше рухатися. Обов'язково починайте день з енергійної зарядки, особливо якщо у вас сидяча робота. Приділяйте час бігу і тривалим прогулянкам. Ефективно прибирають целюліт танці та їзда на велосипеді — вони стимулюють циркуляцію крові в організмі. Особливу увагу приділіть ділянці нижче талії. Саме вона найчастіше схильна до целюліту.

Потрібно пити багато води, щоб організм не відчував зневоднення. Крім того, вода допомагає очистити організм від токсинів.

Правильно харчуйтеся, дотримуйтеся роздільного харчування і маленьких порцій. Організм не повинен голодувати, але й переїдати теж. Хочете забути про целлюлітні ноги і стегна — доведеться виключити зі щоденного меню борошняні вироби, цукор і цукрозамінники, чіпси, тістечка, печиво, крекери, попкорн, картоплю фрі. Такі крохмале- і цукровмісні продукти здатні призвести до набору зайвих кілограмів і затримки рідини в організмі.

Намагайтеся уникати продуктів і страв, в які додано занадто багато солі. Річ у тім, що вона накопичується в організмі, з'являються набряки, шкіра починає виглядати опухлою і брезклою. В результаті це призводить до появи целюліту.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також