Провідна паркетна компанія України працюватиме у Костополі

1876 0

Ми у соцмережах:

Провідна паркетна компанія України працюватиме у Костополі

ТОВ «Арт Вуд Паркет» релокувалося з Києва у Костопільську тергромаду. Спеціалізація компанії – виробництво високоякісного натурального паркету різних видів. Потужності - 10 тис. квадратів у місяць.

- Із 24 лютого ми зупинились в Києві і два місяці нічого не виготовляли. Для релокації обрали Рівненську область та місто Костопіль тому, що шукали насамперед діюче деревообробне підприємство, - розповів керівник, власник підприємства ТОВ «Арт Вуд Паркет» Андрій Кущенко.

На ринку паркету компанія вже понад 20 років.

- Це хороший приклад синергії релокованого і місцевого підприємств. Компанія «Арт Вуд Паркет», яка має розгалужену мережу продажів і потребу в розширенні виробництва, звернулася до рівненського підприємства за програмою релокації. До війни вони не були знайомі, а сьогодні виробничі потужності рівненського виробництва дають можливість випускати продукцію з високою доданою вартістю, а саме паркетну дошку. І уже разом вони реалізують її на внутрішній ринок України та на експорт, - розповів Віталій Коваль, начальник Рівненської ОВА

У планах компанії – нарощувати виробництво, працевлаштувати понад 20 працівників та налагодити масштабне виробництво паркету в Україні. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також