«Пульсар» стартував

1677 0

Ми у соцмережах:

«Пульсар» стартував

Матчем проти бронзового призера суперліги южненського «Хіміка» розпочали новий сезон баскетболісти рівенського «Пульсара». У грі, яка усупереч попередньому календарю, пройшла не у Рівному, а в Южному, господарі виявилися сильнішими — 91:62. Найрезультативнішим у складі «Пульсара» був Анатолій Дубнюк, на рахунку якого 18 очок.

«Хімік» — «Пульсар»
91:62 (18:15, 24:21, 23:14, 26:12).
«Пульсар»: Козлов (5), Ковалевський (4), Сокур (3), Захожий (1), Дубнюк (18+8 підборів), Скиданов (3), Шемосюк (4), Артимович (8), Баяндін (11), Чемякін (5).

Матчем проти бронзового призера суперліги южненського «Хіміка» розпочали новий сезон баскетболісти рівенського «Пульсара». У грі, яка усупереч попередньому календарю, пройшла не у Рівному, а в Южному, господарі виявилися сильнішими — 91:62. Найрезультативнішим у складі «Пульсара» був Анатолій Дубнюк, на рахунку якого 18 очок. — «Пульсарівці» грали добре у першій половині, — розповідає головний тренер нашої команди Сергій Шемосюк. — І хоча під час великої перерви я багато говорив хлопцям, що вони не гірші за суперника, проте команда не повірила, що може зіграти з «Хіміком» на рівних. Не виконали тренерської установки на гру Ілля Шемосюк та Олександр Захожий, які не впоралися з лідером южненців Шубарою. Інші гравці, і зокрема лідери «Пульсара» Ковалевський та Скиданов, теж зіграли не так яскраво, як хотілося б. Щодо новачків, то Станіслав Сокур ще на початку матчу отримав мікротравму, Данило Козлов грав після харчового отруєння. Артем Чемякін загалом виглядав непогано. Я дуже розраховую на цих гравців. — Чи можна було б розраховувати на інший результат, якби ця гра пройшла у Рівному? — Безумовно. Якби гра пройшла у Рівному, нам не треба було б здійснювати переїзд. Супернику ж, навпаки, після турніру Гомельського, який завершився лише у суботу ввечері, довелося б їхати до нас. «Хімік» би не мав часу на відновлення. Проте команда з Южного знайшла потрібні 5 тисяч гривень, щоб оплатити перенос матчу, і федерація пішла їм на зустріч. Завжди розуміють багатих та сильних. Тепер, пробувши лише півтори доби у Рівному, ми вирушаємо до Маріуполя, а після цього 17 жовтня о 18.30 прийматимемо клуб з Одеси, сподіваюся, цю гру ніхто переносити не буде. У матчі в Южному у складі «Пульсара» дебютував центровий Артем Чемякін. Цей баскетболіст має контракт з «Сумихімпромом» і виступатиме у «Пульсарі» на правах оренди. Раніше Артем грав у дублі БК «Київ». Народився він у 1984 році, має зріст 208 см.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також