П`яний чоловік у Сарнах вирішив «перевірити» роботу екстрених служб та повідомив про замінування

1397 0

Ми у соцмережах:

П`яний чоловік у Сарнах вирішив «перевірити» роботу екстрених служб та повідомив про замінування

Екстрені служби підняв на ноги 25-річний молодик, аби перевірити їхню роботу. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, учора о 15:46 він зателефонував на спецлінію «102» та повідомив, що має намір замінувати зупинку громадського транспорту на вулиці Дослідна станція у Сарнах.

Як вчора вже повідомляла РВ, на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, кінологи, працівники ДСНС у місті Сарни та інші екстрені служби. Будь-яких вибухових пристроїв чи речовин не знайшли. 

За оперативністю та фаховістю дій поліцейських увесь час особисто спостерігав «мінер». 25-річного сарненчанина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину. За «перевірку» роботи спецслужб йому загрожує від двох до шести років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також