П’яний за кермом — злочинець

2078 0

Ми у соцмережах:

П’яний за кермом — злочинець

Майже 500 нетверезих водіїв, які керували транспортними засобами, затримали працівники Державтоінспекції упродовж проведення цільових профілактичних заходів «П’яний водій — злочинець!».

Майже 500 нетверезих водіїв, які керували транспортними засобами, затримали працівники Державтоінспекції упродовж проведення цільових профілактичних заходів «П’яний водій — злочинець!». -Під час проведення заходів працівники Державтоінспекції щоденно виявляли близько 50 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, — розповідає Віктор Іващук, старший інспектор з особливих доручень ВДПС УДАІ УМВС. - На кожного з них складено адміністративні протоколи. Зараз ці водії чекають на рішення суду, який і вирішить, чи будуть вони у майбутньому мати можливість керувати транспортними засобами.

Довідка «РВ» За керування транспортними засобами у стані сп’яніння передбачено штраф від 2 550 грн. до 3 400 грн., або позбавлення права керування на строк від одного до двох років, або громадські роботи від 40 до 50 годин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також