П’яний житель Рівненського району вкрав автівку та потрапив у ДТП

916 0

Ми у соцмережах:

П’яний житель Рівненського району вкрав автівку та потрапив у ДТП

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло до поліції учора, 14 липня, близько першої ночі від його власника, 21-річного жителя села Великий Олексин.

Водій автомобіля «Renault Clio», на декілька хвилин залишив автомобіль відчиненим із заведеним двигуном неподалік магазину села Шпанів, а повернувшись — легковика не виявив. Не зрозумівши, що сталося, пішов на пошуки транспортного засобу та побачив його перекинутим на узбіччі за 300

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 23-річний місцевий житель. Сівши за кермо викраденої автівки, на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням, допустив виїзд за межі проїзної частини з подальшим перекиданням. Злякавшись відповідальності, залишив місце ДТП. Правоохоронці виявили нетверезого викрадача за місцем проживання. Результати медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння — 0,99 проміле.

Відомості за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Крім того, за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу, залишення місця ДТП, керування в стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів поліцейські склали адміністративні матеріали за статтями 124, ч. 1 ст. 130, ч. 2 ст. 126 та ст. 122-4 КУпАП.

Досудове розслідування триває. В рамках кримінального провадження додатково встановлюються обставини злочину.
Пошкоджений автомобіль під розписку на відповідальне зберігання повернули власнику.Натомість зловмиснику тепер загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також