Порошенко таки виїхав за кордон

1131 0

Ми у соцмережах:

Порошенко таки виїхав за кордон

Лідер «Європейської солідарності» і п’ятий президент України Петро Порошенко з третьої спроби перетнув кордон із Польщею.

Про це у Facebook повідомив депутат від «Європейської солідарності» Володимир Ар’єв:

- Дотиснули. Порошенка випустили в Нідерланди на саміт Європейської народної партії... Влада зрозуміла, що правове свавілля із безпідставною забороною перетинати кордон грубо протирічить задекларованій євроінтеграції. Рух до Євросоюзу і НАТО - зараз головна мета для всієї України і ділитися у цих питаннях на владу і опозицію просто шкідливо для держави.

Нагадаємо, 27 і 28 травня була інформація про те, що Петра Порошенка не випустили за кордон в офіційне відрядження. У партії розцінили ситуацію як «провокацію, як замовлення влади, що продовжує війну з Порошенком, замість зосередитися на війні з Путіним і Росією». 

Згодом нардеп звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України.  Своїми цілями Порошенко назвав: надати Україні статус кандидата на членство в ЄС уже в червні, підтримати Україну у війні проти Росії, надання фінансової допомоги Україні та схвалення "Плану Маршалла 2.0" для післявоєнної відбудови.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також