Порошенко намагався виїхати з України, але його не випустили прикордонники

1231 0

Ми у соцмережах:

Порошенко намагався виїхати з України, але його не випустили прикордонники

Пізно ввечері 27 травня народний депутат Петро Порошенко намагався перетнути державний кордон у Львівській області, втім, йому у цьому праві відмовили.

Як повідомила співголова парламентської фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, п'ятий президент мав розпорядження із підписом голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, де було чітко сказано: він їде у відрядження. 

Зокрема, у документі йшлося:

- 29-30 травня 2022 року лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент Петро Порошенко у складі парламентської делегації України візьме участь у щорічному засіданні Парламентської асамблеї НАТО.

31 травня – 1 червня 2022 року Петро Порошенко візьме участь у засіданні Конгресу та саміті Європейської народної партії (ЄНП), однієї з найбільших політичних сімей у рамках Європейського Союзу.

Геращенко зазначила, що прикордонники на пункті перетину Рава Руська аргументували свої дії тим, що розпорядження «підроблене чи скасоване». 

- Чорні списки відтепер є не лише в так званому Єдиному марафоні, але і на кордоні. «Європейська солідарність» розцінює цю провокацію як замовлення влади, що продовжує війну з Порошенком, замість зосередитися на війні з Путіним і Росією, - додала Геращенко.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також