П`ятьох бійців на Рівненщині провели в останню земну дорогу

1553 0

Ми у соцмережах:

П`ятьох бійців на Рівненщині провели в останню земну дорогу

Усі вони віддано захищали Україну від загарбників.

Вчора у Рівному попрощалися з 42-річним сержантом Олександром Пінчуком, який поліг 31 серпня на Запоріжжі. Рідні понад три місяці чекали експертизи ДНК.

У Здолбунівській громаді віддали шану солдату-стрільцю Олексію Окренцю. 31 жовтня він отримав важке мінно-осколкове поранення. Лікарі до останнього боролися за його життя, однак 6 грудня його серце перестало битися. У 35-річного воїна залишилися дружина з маленьким сином та батьки, - повідомили у Рівненській ОВА.

Повернувся додому "на щиті" і Тарас Стецюк з Деражненської громади, який зазнав тяжких поранень в результаті ворожого артобстрілу на Запорізькому напрямку. Він боровся за життя, але 1 грудня відійшов у засвіти.

На Дубенщині провели в останню путь стрільця-снайпера Андрія Місюкевича, який загинув 2 грудня у бою з окупантами на Луганському напрямку.

В Антонівській громаді попрощалися з Георгієм Цмулкою, уродженцем села Великі Цепцевичі. Він загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також