RedmiNote 7 - огляд та актуальні новини

1519 0

Ми у соцмережах:

RedmiNote 7 - огляд та актуальні новини

Новий бюджетник RedmiNote 7 вже встиг отримати масу захоплених відгуків. Смартфон отримав потужну начинку, стильний градієнтний дизайн і 48-мегапіксельну камеру, на яку сфотографував Землю з космосу. Популярний український інтернет-магазин “Цифра” розповість про головні фішки стильної новинки RedmiNote 7.

Сміливий дизайн і 6,3-дюймовий екран

Скляний корпус, металеві рамки, градієнтні забарвлення - все це про Редмі Нот 7. Корпус смартфона виглядає дорого, преміально, так відразу і не скажеш, що це бюджетник. Забарвлення три:

        класичне чорне;

        червоне градієнтне;

        синє градієнтне.

У верхній частині екрана невеликий, схожий на краплю виріз, ззаду - подвійна камера і сканер відбитка пальців.

Розмір екрана становить 6,3 дюйма, він виконаний за технологією IPS, має дозвіл Full HD+. Картинка чітка, деталізована, кути огляду широкі, передача кольору природна. Єдине, з чим можуть виникнути проблеми, - це яскравість. Її не вистачає для комфортного перегляду контенту і читання тексту в яскравий сонячний день, доведеться шукати тінь.

 

 

Рівень продуктивності RedmiNote 7

Смартфон Xiaomi працює під управлінням 8-ядерного процесора Snapdragon 660, для плавного відгуку системи встановлено 3/4/6 Гб ОЗУ. Це дуже потужна начинка для бюджетного смартфона, продуктивності вистачить для сучасних ігор, обробки фото, роботи в багатофункціональному режимі. У тесті на продуктивність AnTutu він набирає 144 610 балів, а це більше, ніж у Galaxy M20 і Huawei P Smart 2019, які мають такий же цінник.

Для зберігання особистих фото, відео, документів передбачено вбудоване сховище об'ємом 32/64/128 Гб. Версія на 128 Гб і 6 Гб ОЗУ найбільш актуальна в 2019 році.

RedmiNote 7 без проблем пропрацює цілий день без підзарядки. Він отримав акумулятор об'ємом 4 000 мАг, плюс є підтримка функції швидкої зарядки.

 

48 мегапікселів для найяскравіших фото

RedmiNote 7 оснащується подвійною камерою:

       основний модуль 48 Мп, f / 1.8;

        допоміжний модуль 5 Мп для ефекту боке.

Фото і відео виходять якісні, деталізовані, чіткі. Але, на жаль, 48-мегапіксельний об'єктив на ділі видає 12-мегапіксельні знімки. Зате просунута версія Редмі Нот 7 Про робить справді 48-мегапіксельні фото, оскільки тут встановлено більш якісний модуль від Sony, а не від Samsung.

Дозвіл фронтальної камери 13 Мп - буде багато крутих селфі!

Що робив RedmiNote 7 в космосі?

Над Редмі Нот 7 ставили багато різних експериментів: його спускали у відрі по сходах, розколювали горіхи об екран і т.д. Нещодавно генеральний директор компанії Xiaomi повідомив, що Редмі Нот 7 побував у космосі, де в екстремальних умовах при температурі -60°С і на висоті 30 км зробив фотографію Землі. А це в черговий раз підтверджує конкурентоспроможність RedmiNote 7 - з ним хоч на край Землі, хоч у космос.

 

Топова версія RedmiNote 7 Pro не продаватиметься в Україні

Стало офіційно відомо, що RedmiNote 7 Pro не можна буде купити на європейському ринку, в тому числі і в Україні. Смартфон буде продаватися тільки в Китаї та Індії. Очікувалося, що версія Pro стане найбільш популярною і продаваною, адже у нього більш продуктивний Snapdragon 675 і камера з 48-мегапіксельним об'єктивом від Sony, який справді вражає якістю фото.

Купити Редмі Нот 7 можна в інтернет-магазині “Цифра”, вибравши вподобане забарвлення і відповідний обсяг пам'яті. Такий смартфон стане надійним помічником на кожен день і допоможе зберегти яскраві спогади у вигляді фото в галереї.

 

На правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також