«Регіна» виграла турнір

779 0

Ми у соцмережах:

«Регіна» виграла турнір

Волейболістки рівненської «Регіни» виграли передсезонний турнір, що упродовж трьох днів тривав у спортзалі рівненської НВК №26. Участь в турнірі, присвяченому пам’яті Степана Дем’янчука, брали майбутні суперниці рівнянок по Суперлізі луцька «Волинь та тернопільська «Галичанка», а також «Регіна-2», яка в новому сезоні гратиме у вищій лізі.

На фініші турніру ситуація вийшла заплутана. «Регіна» обіграла «Волинь» - 3:0 та поступилася - 0:3 «Галичанці». Натомість волинянки обіграли тернополянок - 3:1. При цьому «Регіна-2» відібрала очки у «Галичанки», програвши - 2:3. Отож команди у підсумку розмістилися так: «Регіна», «Волинь», «Галичанка», «Регіна-2».

Розпочне чемпіонат Суперліги «Регіна» 11 вересня у Луцьку матчем проти житомирського «Полісся». Нагадаємо, за словами головного тренера команди Петра Хілька, на першому етапі «Регіна» має намір поборотися за місце в четвірці. Для цього у міжсезоння до Рівного приїхала група досвідчених волейболісток. Дехто з них у минулому сезоні виступав у складі лідера Суперліги «Прометея» з Кам’янського, а дехто приїхав з-за кордону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також