Реконструювати «міст дружби» на Рівненщині допоможуть польські інвестори

729 0

Ми у соцмережах:

Реконструювати «міст дружби» на Рівненщині допоможуть польські інвестори

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль підписав меморандум із державним акціонерним холдингом WEGLOKOKS S.A щодо реконструкції мосту на дорозі місцевого значення Острог - Радужне - Точевики у Рівненському районі.

Польські партнери хочуть допомогти у відбудові нашої інфраструктури під час воєнного часу. Вони забезпечать виготовлення металоконструкцій цього мосту та їх доставку до об’єкту будівництва.

- Цей проєкт ми вже назвали «міст дружби» - на честь регулярної підтримки поляками українського народу, - каже Віталій Коваль. - Міст біля села Точевики щодня проїжджають автомобілі, які їдуть у бік Рівного, Острога, Нетішина тощо. Сьогодні він знаходиться в незадовільному стані. Його відбудова спрямована в тому числі на покращення логістики в надані гуманітарної допомоги. Реконструкція цього мосту – невеликий пілотний проєкт. Після його реалізації плануємо масштабувати нашу співпрацю із польською компанією на більші об’єкти.

WEGLOKOKS S.A - польська компанія-експортер вугілля та найбільший експортер кам’яного вугілля в Європі. Компанія була заснована в 1951 році як Центр зовнішньої торгівлі та експортує близько 5-8 мільйонів тонн кам'яного вугілля щороку.

Рівненська ОДА продовжує шукати іноземні інвестиції для Рівненщини, адже разом із європейськими партнерами завжди зможуть більше. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також