РЕНОМЕ став спонсором фестивалю джазу у Рівному

1104 0

Ми у соцмережах:

РЕНОМЕ став спонсором фестивалю джазу у Рівному

25-28 серпня у Рівному та Луцьку проходить щорічний фестиваль «Art Jazz Cooperation» - у Рівненському музично-драматичному театрі та Луцькому замку Любарта.

джаз Традиційно підтримує фестиваль джазового настрою група компаній «РЕНОМЕ». У 2015-му її працівники до музичного свята подарували рінянам арт-композицію. Цьогоріч компанія спільно з організаторами фестивалю підготувала ще один сюрприз для жителів міста. У вівторок, 23 серпня, була відкрита перша в місті Джазова вулиця. Вона розташувалася у парку ім. Тараса Шевченка. На ній тепер - чорно-білі сходи-клавіші роялю з висловами відомих джазменів світу. «Одним із напрямків діяльності нашої компанії є будівництво та девелопмент. І вже майже чверть століття ми будуємо в місті не лише будинки, а й цілі вулиці і житлові комплекси, — коментує Надія Гладкевич, генеральний директор ПрАТ «РЕНОМЕ». — Тема Джазової вулиці нам припала до душі, то ж ми без вагань вирішили до неї долучитися. Треба підтримувати культурні проекти, розвиватися і робити наше місто кращим!»

«РЕНОМЕ» - це ІТ-рішення для банків та бізнесу; об’єкти житлового, комерційного та соціального призначення; девелопмент, управління та обслуговування нерухомості; виготовлення будівельних матеріалів, конструкцій та ін. А також 26 років досвіду ведення бізнесу, понад 700 працівників і 30 представництв по всій Україні. Більше читайте – на renome.ua.
Текст розміщено на правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також