Рецепт дня: мариновані овочі по-літньому

1413 0

Ми у соцмережах:

Рецепт дня: мариновані овочі по-літньому

Погода у вихідні обіцяє бути гарною, тож можна вже починати готуватися до пікніку. Бо ці смачнючі овочі мають трохи постояти в холодильнику.

 

 Мариновані овочі

2 кг помідорів, 5 огірків, 3 солодких перці, головка часнику, гілочки кропу

Маринад: на 1,5 л води – ¾ склянки оцту 5%, 3 ст. л. солі, 7 ст. л. цукру

  Помідори розрізати на 4 частини, огірки  нарізати стовпчиками довж. 4-5 м і наколоти виделкою. Перець нарізати вздовж пелюстками, а потім впоперек навпіл. Часник – пластинками.

Овочі скласти в ємність і залити маринадом просто з вогню. Як охолонуть, поставити на добу в холодильник. Але можна їсти відразу після охолонення.

Для маринаду змішати всі складові, закип’ятити; оцет додати в останню чергу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також