Рецепт схуднення від вчительки фізкультури

5135 0

Ми у соцмережах:

Рецепт схуднення від вчительки фізкультури

Австралійка, яка викладає фізкультуру, упевнена, що в ефективній боротьбі із зайвими кілограмами допоможе грамотна організація кухонних шафок і правильне розташування продуктів.

 

Белінда Нортон, вчителька фізкультури з австралійського міста Голд-Кост, штат Квінсленд, назвала незвичний і дуже простий спосіб схуднути. Головне - це порядок на кухні.

 43-річна Нортон відзначає, що саме завдяки цьому вона змінила свої харчові звички, позбулася зайвих кілограмів і поліпшила здоров'я. "Ми заглядаємо в буфетні шафи до 50 разів на день. Ці дії впливають на наші очі та шлунок", - зазначила австралійка.

 Вона розповіла про свою систему розміщення продуктів на полицях. Так, на чільному місці слід розташовувати найкорисніші й найчастіше використовувані під час готування інгредієнти. Наприклад, горіхи, насіння чіа, спеції, вівсяні пластівці. А на нижні полиці класти продукти, які використовуються рідше. Це можуть бути бобові, макаронні вироби та ін.

 "Мій головний секрет - тримати на рівні очей органічну їжу. Якщо заповнити полиці такими продуктами, ви з вищою ймовірністю зробите правильний вибір", - запевняє Белінда Нортон.

«Порядок у шафах важливий для вашого здоров’я і добробуту, – зауважує Нортон. – Це допомагає нам купувати тільки те, що потрібно, і економить гроші. Також це сприяє  прийняттю правильних рішень і економить час при приготуванні їжі».

На думку Нортон, зберегти молодість їй допомагають позитивний настрій, щомісячні сеанси масажу і регулярні зустрічі з подругами раз на два тижні. Вона також зізнається, що ніколи не п'є через трубочку. На її думку, це призводить до утворення зморщок навколо рота. А для того, щоб зберегти шкіру здоровою, жінка радить завжди користуватися сонцезахисним кремом.

Белінда Нортон регулярно займається спортом, вона віддає перевагу ходьбі, тренуванням з невеликими вагами і круговим тренуванням. Однією з найважливіших складових свого способу життя Нортон вважає здоровий сон. Вона рано лягає спати і перед сном не користується соціальними мережами, а приймає ванну, читає книгу або гуляє.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також