Рідні рівнянина, якого вбив поліцейський зі Львова, б`ють на сполох, бо справу затягують у суді (ВІДЕО)

1151 0

Ми у соцмережах:

Рідні рівнянина, якого вбив поліцейський зі Львова, б`ють на сполох, бо справу затягують у суді (ВІДЕО)

Навмисне затягування справи. Так вважають рідні вбитого військового Романа Ніколайчука. Його у липні 2022 року застрелив поліцейський зі Львова при пограбуванні обмінника. За майже два роки судових засідань, феміда допитала лише одного свідка. Рідні Романа Ніколайчука б'ють на сполох, бо вважають, що вбивця уникне покарання.

Судовий процес, щодо резонансного вбивства військового Романа Ніколайчука, досі триває. 19 липня 2022 року Роман завадив поліцейському зі Львова пограбувати пункт обміну валют. Втім, після пострілів грабіжника помер на місці. Рідні Романа Ніколайчука досі не можуть зрозуміти, чому судовий процес затягується майже два роки.

Рівне 1 повідомляє, що після закінчення досудового розслідування, у суді опитали всього лиш одного потерпілого, а саме Олександра Бойчука. У нього обвинувачений викрав машину, якою хотів повернутися до Львова. Рідні загиблого переконані - справу навмисно затягують.

Анастасія, яка працювала в магазині під час спроби пограбування є головною потерпілою, про те нічого сказати на цей час не може, адже за майже два роки її так і не допитали в суді.

В залу суду, на засідання, підозрюваний Микола Полюганич не з'являється. Як буде проходити допит колишнього працівника поліції досі не відомо.

Рідні та побратими хочуть, щоб суд нарешті зрушив з місця. Та розпочав хоча б допит свідків.

Олександр впевнений, всі чудово розуміють, чому судове розслідування досі не рухається з місця, але без доказів про це говорити не може.

Заступник командира Добровольчого підрозділу у якому служив убитий Роман, говорить побратим не міг вчинити інакше і просто пройти повз пограбування. Наголошує на тому, що під час воєнного стану суд зобов'язаний швидко проводити розслідування, а винуватці несли відповідальність за свої вчинки.

Наступне судове засідання по цій справі відбудеться 29 січня. Рідні Романа Ніколайчука сподіваються, що після розголосу судовий процес пришвидшать, а винний у вбивстві буде покараний. 

Читайте також: У четвер на майдані Незалежності прощатимуться з рівнянином, якого застрелив перевертень у погонах з Львівщини

Вбивця-полісмен від сорому в суді закривав обличчя руками

— Я вбивати не хотів, — полісмен про розстріл рівнянина

Вбивцю в погонах протримають у Рівненському ізоляторі до вересня

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також