У четвер на майдані Незалежності прощатимуться з рівнянином, якого застрелив перевертень у погонах з Львівщини

9907 0

Ми у соцмережах:

Роман Ніколайчук.

Віддати шану Роману Ніколайчуку можна буде завтра, 21 липня, об 11.00 на Майдані Незалежності у Рівному.

У Рівному посеред білого дня застрелили чоловіка. Від рук нападника загинув захисник нашого міста, член ДФТГ Роман Ніколайчук.

Рівненська міська рада повідомляє: Роман - корінний рівнянин, який чимало часу та зусиль у житті присвятив служінню людям. Він захоплювався альпінізмом, підкорив чимало вершин, активно займався спортивним орієнтуванням і вчив цьому юне покоління. Він був досвідченим мисливцем, натхненником розвитку мисливського собаківництва. Сам ростив двох лабрадорів, один з яких - призер численних міжнародних та національних змагань.

Усміхнений, добрий, щирий, сміливий - таким 42-річний Роман Ніколайчук залишиться у пам'яті дружини, дітей, онуків, друзів та побратимів.

Друзі розповідають про Романа, як людину із загостреним почуттям справедливості. Тому він в числі перших долучився до Добровольчого формування Рівненської міської територіальної громади №1, аби захищати від ворога своє місто та його людей. Та вчора, 19 липня, він помер від пострілу зловмисника, який намагався пограбувати обмінний пункт.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також