Рідні загиблого воїна-лісівника з Рівненщини просять присвоїти йому звання Героя України

11321 0

Ми у соцмережах:

Рідні загиблого воїна-лісівника з Рівненщини просять присвоїти йому звання Героя України

Подали петицію Зеленському.

Про це йдеться у повідомленні Поліського лісового офісу та спілки воїнів-лісівників України:

- Дружина та рідні загиблого воїна-лісівника з Рівненщини просять підписати петицію на сайті Офісу Президента, щодо присвоєння звання Героя України посмертно Василю Костюку.
 
До того, як стати військовим Василь був начальником відділу охорони та захисту лісу філії “Висоцьке лісове господарство” ДП “Ліси України”. У колективі Василя Костюка дуже цінували. За мудрість, виваженість, порядність, професійність, щирість, доброту.
 
У лютому 2022 року добровільно пішов захищати нашу країну. Часто мріяв про нашу Перемогу. Розповідав друзям, що як закінчиться війна, він повернеться і знову працюватиме в рідному лісі, патрулюватиме, наводитиме порядок. Адже робота лісівника, незважаючи на всі труднощі, це завжди емоції від можливості бути наодинці з природою, подумати, заспокоїтися та помріяти.
 
На війні виконував обов’язки командира бойової машини, командира механізованого відділення. Був вірним військовій присязі у бою за Україну. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине, Запорізької області 9 серпня 2023 року.
 
Дуже любив свою дружину, сестер та племінників. Вони і хочуть аби про Василя Костюка не забули і за свою відважність він мав звання Героя України посмертно.
 
Петицію можна підписати тут:

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також