Рівне віддасть під суди два приміщення, якщо взамін отримає будівлю Нацбанку

1186 0

Ми у соцмережах:

Рівне віддасть під суди два приміщення, якщо взамін отримає будівлю Нацбанку

Міські депутати Рівного звернулися до судової адміністрації, щоб отримати приміщення на вулиці Петлюри, де раніше розміщувався Національний банк України.

Взамін міська рада віддасть під суди два приміщення на вулицях Драгоманова та 16 Липня. Тобто відбувдеться своєрідний обмін.

 Як прокоментував рішення міський голова Володимир Хомко, після рішення міської ради судова адміністрація звернеться до Кабміну. Адже лише у Києві можуть погодити такий взаємообмін:

- Якщо нам підуть у Кабміні на зустріч, то ми віддамо у власність приміщення судам, які ми уже й так віддали на 50 років їм в оренду. Рівному такий обмін вигідний, бо приміщення Національного банку більше за площею та знаходиться у кращому місці. Мрію, що на вулиці Симона Петлюри зробимо центр для молоді, - сказав Володимир Хомко.

Додамо, що міський депутат Микола Бляшин вніс у рішення правку, яка говорить, що після отримання приміщення на вулиці Симона Петлюри у власність Рівного його включать у список об'єктів, які не підлягають приватизації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також