«Рівнеазот» каже, що діти в «Хіміку» зможуть відвідувати секції тільки після знаття карантину

660 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеазот» каже, що діти в «Хіміку» зможуть відвідувати секції тільки після знаття карантину

Підприємство, на балансі якого перебуває палац культури «Хімік», відреагувало на звернення батьків мікрорайону Ювілейний.

 Як повідомляє «Рівнеазот», культури відновить свою роботу після стабілізації ситуації з епідемією COVID-19 та зняття карантинних обмежень.

На жаль, масове поширення COVID-19 на території Рівненської області поки не зупинене. Рівненська область перебуває у небезпечній «помаранчевій» зоні, кількість хворих зростає. Лише за два тижні навчання на Рівненщині заразився 31 вчитель, а 22 класи у різних школах області вже відправлено на самоізоляцію.

Підприємство стурбоване легковажним ставленням політиків до правил безпеки під час карантину:

- Вважаємо неприпустимими будь-які спекуляції та тиск політиків заради реклами та додаткових політичних балів, організацію мітингів заради телевізійної картинки та нехтування правил безпеки та обмежень, встановлених Міністерством охорони здоров’я. Політикам рекомендуємо зосередитись на допомозі лікарням та рівненчанам, постраждалим від COVID-19.

Додамо, що у «Хіміку» діють дитячі гуртки, у яких займається близько 600 дітей. Оскільки мешканцям мікрорайону не подобається, що палац закритий, то вирішувати цю проблему взялися місцеві кандидати у депутати.

Читайте також по темі: Дітей з мікрорайону Ювілейний лишили можливості розвиватися! (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також