Рівненщина попрощалася з трьома полеглими воїнами

1276 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина попрощалася з трьома полеглими воїнами

На Рівненщині провели в останню дорогу трьох захисників - Івана Сафонюка, Максима Крука й Олександра Плиску.

 Зарічненська громада попрощалася із захисником Іваном Сафонюком.

Чоловік із перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем. Солдат, водій механізованого взводу отримав важкі травми внаслідок ворожого обстрілу. Лікарі Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова до останньої секунди боролися за життя Героя…

Втім 14 березня Іван Сафонюк помер. Через місяць йому мало б виповнитися 32 роки. Щирі співчуття дружині, брату, сестрам, усім рідним і близьким. Поховали Героя у рідному селі – Кухітська Воля.

На Костопільщині провели в останню дорогу військовослужбовця, жителя села Підлужне Максима Крука.

Народився Герой 4 березня 1994 року в місті Костопіль. У 2013-2014 роках проходив строкову службу в місті Херсон. У травні минулого року був мобілізований до лав ЗСУ, служив головним сержантом десантно-штурмового взводу.

Загинув 1 квітня 2023 року під час виконання військового обов’язку поблизу населеного пункту Ступочки Донецької області внаслідок мінно-вибухової травми. У загиблого Героя залишилися матір і сестра.

Сарненщина попрощалась із загиблим Героєм Олександром Плискою.

Герой родом із села Мельниця, що у Степанській громаді, але все життя прожив у місті Сарни. Служив сержантом у лавах Збройних Сил України. Загинув 26 березня у населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області. Поховали Героя у рідному селі - Мельниці.

Вічна пам'ять!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також