Рівненська депутатка просить залізничників адаптувати розклад потягу на Львів до «ділового життя»

2306 0

Ми у соцмережах:

Рівненська депутатка просить залізничників адаптувати розклад потягу на Львів до «ділового життя»

Любов Романюк, депутатка Рівненської міської ради, повідомила на своїй сторінці у Facebook, що звернулася до керівництва Львівської залізниці, щоб воно «адаптувало графік руху потяга «Рівне-Львів» до ділового життя свого міста».

«Частина з нас є частим гостем Львова, оскільки саме Львів є центром інноваційних змін, місцем проведення численних заходів та форумів, - зазначила Любов Романюк. – До Львова можна дістатися різним способом. Як на мене, найкраще потягом. Якщо ми їдемо потягом, то це швидкісна електричка «Рівне-Львів», яка курсує двічі на день у двох напрямках. Час відправлення першої до Львова з Рівного –  о 06.45, а приїзд – близько десятої. Остання зі Львова – о 16.31. Тобто таким розкладом ми нівелюємо саму участь у важливому заході – там запізнилися, там змушені піти раніше. Або ночуємо, бо кожна зустріч триває орієнтовно із 9.00 до 17.00-18.00. Відповідно, рівняни, які користуються залізничним транспортом, втрачають можливість бути повноцінним учасником заходу до його закінчення через незручне відправлення електрички».

Як зазначила Любов Романюк, вона намагається звернути увагу Львівської залізниці на цю проблему.

«Можливо, і вийде адаптувати цей графік до ділового життя Львова або ввести ще один рухомий склад», - додала депутатка.

Зазначимо, що залізничне сполучення Рівного та Львова погане. Окрім згаданої швидкісної електрички, яка у суботу по обіді та в неділю зранку не курсує, потягів до Львова з Рівного більше немає.

Курсують тричі на день електрички зі Здолбунова, проте в дорозі вони – близько п’яти годин.

Також зі Здолбунова є транзитні потяги «Миколаїв-Івано-Франківськ» та «Київ-Солотвино», проте прибувають вони до Львова також у незручний час (10:36 та 02:18). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також