Рівненська студентка впала у котлован і потребує допомоги

6733 0

Ми у соцмережах:

Рівненська студентка впала у котлован і потребує допомоги

18-річна Христина Воробей наразі перебуває у травматологічному відділенні Рівненської центральної міської лікарні. Дівчина має перенести важку операцію після того, як у вівторок ввечері впала у свіжовиритий чотириметровий котлован.

Христина мешкає у гуртожитку технічного коледжу на вулиці Орлова у Рівному. Коли зранку 28 серпня дівчина йшла на роботу, біля гуртожитку ще не було розритої землі, тож повертаючись близько 23-ї назад, не запідозрила, що може трапитися біда.

Дівчина розповідає, що не помітила виритого котловану – він був ні огороджений, ні освітлений.

Вибратися з ями дівчині допомогли люди, які почули її крик. Спершу від госпіталізації Христина відмовилася, думаючи, що лише забилася.

Проте за ніч дівчині стало гірше, і зранку її забрала «швидка». Виявилося, що у дівчини – серйозне ушкодження кісток тазу та сідничних м’язів. Окрім того, травма плеча. Лікарі зазначили, що її потрібно оперувати, а потім буде кілька місяців реабілітації.

До Христини із зарічненського району вже приїхали батьки. І дівчина, і батьки написали заяви до поліції. Проте відкривати кримінальне провадження правоохоронці не можуть, оскільки випадок розцінюється як нещасний.

Христині радять подавати позов до суду на компанію, яка вирила котлован і не огородила його. Лише сьогодні, розповідають, над ямою встановили «мостик».

Але судова тяганина займе кілька місяців, а лікування, яке потребує дівчина вже зараз, дороге. Родина просить у небайдужих допомоги. Картка ПриватБанку: 5167490155939805 Воробей Христина Володимирівна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також