Рівненські автобуси VS німецькі: блогерка поділилась спостереженнями

1717 0

Ми у соцмережах:

Рівненські автобуси VS німецькі: блогерка поділилась спостереженнями

Ірина Михалевич – колишня радниця екс-голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка ось вже кілька місяців навчається в німецькому місті Оснабрюк. Періодично публікує пости про те, як їй живеться за кордоном. Щодня вона користується автобусами, схожими на ті, які відсьогодні курсують Рівним. Каже, що у німців є чому повчитися.

 «Бачу, сьогодні в Рівному з’явилось 5 людських автобусів????З першого погляду схожі на ті, якими я зараз щодня їжджу в Німеччині. Поділюсь спостереженнями, авось і вдома таке буде.

Маю проїзний річний абонемент - пластикова картка з іменем і кюар кодом. Вона дає право на безлімітну кількість поїздок - а один платний квиток коштує цілих 2,80 євро. Економія з карткою величезна, майже всі її мають.

Також я можу щодня після 19.00 катати з собою + одного пасажира безкоштовно. А на вихідних весь день картка дозволяє їздити по ній двом. Дуже зручно, якщо ви лишаєте машину вдома і їдете в кафе.

З кафе вночі також можна повернутись на автобусі, бо вони мають нічні маршрути.

За місяць активного користування мене ні разу ніхто не перевірив. Думаю «ого, оце довіра» Але - «довіряй та перевіряй».

Буквально вчора в мій автобус таки зайшли контролери. Зовні зовсім не відрізнити від звичайних пасажирів. Але щойно двері закриваються і вони дістають маленькі компактні апарати для скану. Перевіряють кожного!!! Штраф на місці - 60 €. Зайця в моєму автобусі не виявили, не ризикують тут так кататись.

На фото обвела контролерів олівцем, щоб ви зрозуміли як вони камуфлюються.

Ще один важливий пункт в оснащенні самого автобуса - кнопки, які сигналізують водієві які двері на наступній зупинці треба відкрити для тебе (3 дверей). Звісно, тут є екрани та звукове сповіщення про наступну зупинку. Також відкидна підлога для візків. Бачу, що й в рівненських це є – супер».

Отак, якщо коротко. Власне, громадський транспорт це дуже важлива характеристика комфорту в місті! Тому хочеться бачити більше таких от змін в Рівному, бо ті жовтні душогубки це суцільне приниження».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також