Рівненські баскетболістки поступилися суперницям з Києва на кілька очків

992 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболістки поступилися суперницям з Києва на кілька очків

Жіноча команда баскетбольного клубу “Рівне” програла команді “Динамо-НПУ” під час матчу, який 9 березня пройшов у Києві. Столичні баскетболістки здобули перемогу з рахунком 65:58.

 Від початку гри тривала рівна боротьба, але першу десятихвилинку та початок другого ігрового відразку киянки відзначилися трьома влучними триочковими кидками, на що наші дівчата змогли відповісти лише двома очками Вікторії Ковалевської.

Обидві команди не радували своїх прихильників результативними кидками, а у рівнянок цей показник став взагалі катастрофічним, хоча за кількістю спроб закинути у кошик саме гості мають абсолютну перевагу, але з 19 триочкових спроб результативними стали лише три (у “Динамо-НПУ” відповідно – 22/6), З 51 кидка з середньої та ближньої дистанції наші дівчата влучили лише 19 разів (у “Динамо-НПУ” відповідно 40/20). Варто також відзначити 8 блок-шотів, які отримали наші баскетболістки від суперниць. У всіх інших статистичних даних цифри обох команд біль-менш рівні, або навіть невелику перевагу мають рівненські баскетболістки.

Якщо повернутися до розвитку гри, то наприкінці третьої чверті перевага “динамівок” сягнула максимуму в цій грі +15 53:38. В останній ігровий відрізок нашим баскетболісткам потрібно було відіграти тринадцятиочкове відставання. Рівнянки в останні дві хвилини зробили ривок у вісім очок, але змогли лише наблизитись до суперниць. Фінальна сирена зафіксувала результат 65:58 на користь господарок майданчику. Найрезультативнішими в цій грі стали:

Динамо: Бойко (19 + 7 підбирань + 3 передачі + 8 втрат), Цюбик (14 + 6 передач), Тетерук (13 + 12 підбирань), П’янтак (8).

БК “Рівне”: Шматова (20 + 5 передач), Гаврильчик (8 + 10 підбирань).

Незважаючи на поразку в цій грі, наша команда за особистими показниками має перевагу над столичною командою, тобто, при рівній кількості набраних очок у БК “Рівне” та “Динамо-НПУ”, саме рівнянки в такому випадку будуть вище в турнірній таблиці. А враховуючи надзаплутану ситуацію в таблиці, – це ще може зіграти дуже важливу роль. Тож, незважаючи на програну битву, війна за місце у Топ-4 продовжується.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також