Рівненські баскетболістки здобули перемогу і встановили рекорд

1117 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболістки здобули перемогу і встановили рекорд

Третю перемогу в Чемпіонаті Суперліги здобула жіноча команда БК «Рівне» в протистоянні з БК Франківськ-ПНУ. При цьому команда встановили особистий рекорд за кількістю очок.

 Захопивши лідерство від старту, рівнянки не віддали його до фінальної сирени. Під завершення поєдинку перевага наших дівчат сягала 47 очок, мабуть це, поки що, рекорд для нашої команди. А фінальна сирена зафіксувала перемогу БК Рівне 84:52.

Найрезультативнішими серед рівнянок стали: Тетяна Гаврильчик - 15 очок, 8 підборів; Анастасія Кучерьонок - 13 очок, 5 підборів; Вікторія Шматова - 12 очок, 9 підборів, Катерина Ящук - 10 очок; Людмила Спиридонова - 8 очок, 17 підборів.

Вітаємо наших дівчат з гарною грою та результатом і третьою перемогою в Чемпіонаті Суперліги!

Нагадаємо, що вже найближчого вікенду ми чекаємо Вас в ДЮСШ-4. 30 листопада та 1 грудня великий баскетбол, після майже місячної перерви, повернеться до Рівного. Чоловіча команда БК “Рівне” в ці дні, у “Волинському дербі” прийматиме “Старий Луцьк-Університет”. Суботня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю команди вийдуть на майданчик о 13:00. Квитки онлайн вже у продажу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також