Рівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам України

406 0

Ми у соцмережах:

Рівненські благодійники передали черговий автомобіль Збройним Силам України

Це вже одинадцятий автомобіль для Збройних Сил України придбаний та переданий волонтерами благодійної організації “Фонд Віктора Шакирзяна”.

Автомобіль “швидкої” марки Fiat передали 54 окремій механізованій бригаді, що боронить нашу державу в найгарячіших точках на сході країни. За словами Секретаря Рівненської міської ради, виконувача обов’язків міського голови Рівного Віктора Шакирзяна, спільно з волонтерами завжди відгукуються на запити військових, адже це - першочергове завдання.


Запит на цей транспортний засіб надійшов менше місяця тому. Втім, за такий короткий термін нам вдалося його відшукати і передати новим власникам. Цей реанімобіль доставлений з-за кордону. Його перефарбували, відремонтували та здійснили технічний огляд. Сподіваємось, це авто надійно слугуватиме нашим захисникам, оскільки в бойових умовах головне завдання - це зберегти життя кожного військового та забезпечити необхідну допомогу. Маємо розуміти, що забезпечення нашої армії такими автівками є вкрай важливим, оскільки вони часто виходять з ладу. Тому, ми і надалі будемо продовжувати купувати та передавати усе, що необхідно українським військовослужбовцям у боротьбі з ворогом, аби якнайшвидше наблизити нашу перемогу”, - наголосив Віктор Шакирзян.

До слова, цей реанімобіль вже направлений на передову, щоб рятувати життя захисників. Благодійники додають, допомагатимуть військовим доти, доки у цьому буде потреба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також