Рівненські благодійники просять не нести хворим діткам цукерки з мандаринами

1026 0

Ми у соцмережах:

Рівненські благодійники просять не нести хворим діткам цукерки з мандаринами

Цукерки та мандарини – це найгірші подарунки на свята, які можуть отримати діти, що лікуються від онкології.

 Про це розповідає на своїй сторінці у Facebook керівниця БФ «Скарбниця надії» Мар’яна Рева:

- Почався «місячник добра для діток». Лікарні та сиротинці будуть завалені подарунками, цукерками і мандаринами. Мандарини в онковідділенні - це ж круто! Правда? А те, що діти потім будуть сидіти на горщику по 10 разів на день , то ж від хіміотерапії. А цукерки для дітей з діабетом - ще крутіше!

Мама підопічної дитини лежала в київській лікарні з маленькою дитиною кілька років тому на зимові свята. Привезла додому чотири валізи цукерок. При тому, що дитина була грудною. Про те, наскільки шкідливі подарунки для дітей в сиротинцях, я навіть писати не хочу.

Я вас прошу - не несіть цукерки в лікарні!. Купіть на ті гроші щось корисне. В нас величезний список недорогих речей, які треба в підопічних відділеннях, від постільної білизни - до підгузників стареньким людям. Напишіть нам і ми розповімо, що краще купити. Крім того, треба оплатити ліки для двох дорослих дівчат на хіміотерапії. Це Іванка Щетиніна (вориконазол на суму 16 тисяч гривень) та Юля Пасічник (атенатив на суму 26 тисяч гривень).

Зі всіма запитаннями щодо вітань від святого Миколая звертайтесь до нашої Ірини Боровської (063) 800- 07- 26.


Реквізити для надання допомоги:

Карта «Приват Банку»

№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу - добровільна пожертва

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також