Рівненські прокурори завершили розслідування у справі терориста «ДНР»

856 0

Ми у соцмережах:

Рівненські прокурори завершили розслідування у справі терориста «ДНР»

Рівненська обласна прокуратура завершила розслідування у справі 55-річного громадянина України, якого обвинувачують в участі у терористичній організації (ч.1 ст.258-3 КК України). Суд відбудеться в Запорізькій області в Куйбишевському районному суді.

Справу рівненським прокурорам доручив Юрій Луценко, ще коли очолював Генпрокуратуру.

 Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Донецької області, будучи негативно налаштованим до української влади та держави Україна загалом, з ідеологічних мотивів, у 2015 році вступив до терористичної організації ДНР. Він очолив відділення, так званого, військового комісаріату по Сніжнянсько-Торезькому району Донецької області.

В подальшому обвинувачуваний забезпечував виконання завдань  терористичної організації. Зокрема, він здійснював призов жителів окупованої території  України до  лав незаконних збройних формувань.

Досудове розслідування проводили слідчі Управління СБ України в Рівненській області під процесуальним керівництвом Рівненської обласної прокуратури.

За вчинення вказаних дій обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також