Рівненські стрільці взяли участь у першому з початку карантину міжнародному турнірі

743 0

Ми у соцмережах:

Олег Омельчук та Оксана Ковальчук

Рівняни Олег Омельчук та Оксана Ковальчук здобули «бронзу» на традиційному турнірі з кульової стрільби під назвою «Kaliber», що відбувся у польському місті Білосток. Участь у змаганнях брали представники 12 країн, зокрема, США, Японії, Таїланду, Ізраїлю. Це були перші міжнародні виступи провідних рівненських стрільців, починаючи з лютого.

Олег та Оксана виступали у стрільбі з пневматичного пістолета. В особистому заліку вони обоє посіли п’яте місце, а у міксі стали третіми.

— Востаннє наші стрільці брали участь у міжнародних змаганнях ще у лютому, це був чемпіонат Європи, після цього були лише чемпіонати України та Кубок України, — розповів тренер Сергій Бондар. — Олег в особистому заліку показав хороший результат, з яким він міг би бути у фіналі на будь-яких міжнародних змаганнях. Оксана виступила трішки нижче від своїх можливостей. У неї на чемпіонаті України був значно кращий результат. У міксі в Олега та Оксани, незважаючи на медаль, теж був результат не дуже високий.

— Чи відомо, які будуть наступні міжнародні старти у наших стрільців?

— Відомо, що вже скасували турнір у січні у Мюнхені, на який ми постійно їздили. А от про скасування чемпіонату Європи у лютому поки що інформації немає, його проведення наразі в силі. Загалом перспективи туманні. У грудні мав бути збір збірної України, його скасували. Якщо введуть локдаун, як обіцяють, то, напевно, спортсменам доведеться тренуватися вдома. На початку карантину у нас вже був такий досвід. Добре хоч пневматична зброя дозволяє проводити тренування в домашніх умовах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також