Рівненським суддям не вдалося сьогодні послухати особистого водія Сашка Білого

1740 0

Ми у соцмережах:

Рівненським суддям не вдалося сьогодні послухати особистого водія Сашка Білого

Бо Рівненський апеляційний суд несподівано хтось замінував. Та це була не єдина причина, чому засідання не відбулось.

Рівнянина Віталія Вотаву, особистого водія Олександра Музичка (Сашка Білого), спершу запідозрили у бандитизмі, а згодом звинуватили у незаконному поводженні зі зброєю та засудили на 2 роки позбавлення волі, призначивши іспитовий термін.

Сьогодні рівненські судді мали провести відеоконференцію з Тернопільським апеляційним судом по справі Віталія Вотави. Він прийшов у суд разом зі своїм захисником, але вислухати обох суддям сьогодні не вдалося, бо усі наміри зруйнував "мінер" , який знанецька повідомив про вибухівку у Рівненському апеляційному суді . Спецслужби її шукали і не знайшли. А потім у суддів виникли проблеми з інтернетом, отож відеоконференція з тернопільським апеляційним судом, де був прокурор, також зірвалась.

Нагадаємо, Віталій Вотава був затриманий спецпідрозділом "Сокіл" під час операції та вбивства лідера "Правого сектору" Олександра Музичка. Спершу він перебував у слідчому ізоляторі Києва, згодом - під домашнім арештом. Справу перенесли з Києва на Тернопіль, а потім у Рівне, де його і судили за незаконне поводження зі зброєю. Вирок Рівненського райсуду він оскаржив.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також