Рівненський облавтодор відшкодував фінансових втрат на понад 2,5 млн грн

1169 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Решта – перебувають на контролі Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області

«Завдання спеціалістів Держаудитслужби не тільки виявити порушення, але й забезпечити їх відшкодування, сприяти поверненню до бюджетів всіх рівнів незаконно використаних коштів, говорить про ревізію в облавтодорі заступник начальника управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області – начальник відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту, фінансових послуг, ЖКГ, інфраструктури та зв’язку Віталій Усик. Ревізуючи фінансово-господарську діяльність дочірнього підприємства «Рівненський облавтодор» ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України», держаудитслужба виявила там фінансових порушень на 3,5 млн гривень».

Нагадаємо, підприємство у період з 1 вересня 2016 по 30 червня 2020 року недоотримало доходів на суму 1,1 млн грн через заниження або невідображення в обліку вартості виконаних філіями робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

Через завищення філіями ДП «Рівненський облавтодор» вартості робіт з експлуатаційного утримання та поточного ремонту автомобільних доріг (внаслідок завищення вартості асфальтобетону, включення до актів робіт з приготування протиожеледних сумішей, які фактично не використані на автомобільних дорогах загального користування), замовниками яких були Служба автомобільних доріг у Рівненській області та Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, зайво витрачено майже 1 млн грн коштів державного бюджету.

«Завдяки налагодженій роботі спеціалістів держаудитслужби з керівником підприємства, вдалося забезпечити відшкодування втрат на понад 2,5 млн грн додає Віталій Усик,. Решта – на контролі Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області».

За повідомленням пресслужби Управління Західного офісу Державної аудиторської служби в Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також