Рівненський олімпієць із дружиною знялися для Vogue

1949 0

Ми у соцмережах:

 Рівненський олімпієць із дружиною знялися для Vogue

Призер Олімпіади в Токіо Михайло Романчук разом зі своєю дружиною Мариною Бех-Романчук взяли участь у зйомці для Vogue Man UA осінь-зима 2021/2022.

 В інтерв'ю пара розповіла, що найважче їм переносити розлуку, оскільки через змагання і збори вони змушені проводити порізно дев'ять місяців на рік. 

І Михайло, і Марина — інфлюенсери з 400 тисячами передплатників на двох в Instagram. Люблять висвітлювати тему моди у своєму блозі. Втім зазначають, що підбирати одяг складно через професійні особливості.

- У Міші широкі плечі й довгі руки, — пояснює Марина, — у мене накачані стегна, і, якщо джинси сидять на них добре, то в талії будуть завеликі на два розміри. 

Також розповіли, що у рідкісні моменти разом вони не сидять удома і люблять подорожувати. У перші ж після довгої перерви вихідні, опинившись удвох, вирушили в Бакоту, місце в Хмельницькій області. І збираються туди повернутися через рік з наметами, в товаритві близьких людей.

Через двадцять років хочуть подорожувати Європою й Америкою з дітьми, про яких мріють.

- Спорт — не вічний, все-таки сім'я — це головне, - зазначає пара.

Нагадаємо, що Михайло Романчук привіз із Токіо дві олімпійські медалі: срібну й бронзову. 

Увесь час на змаганнях його підтримувала Марина.

Спочатку чоловік засмутився результатами, втім, піднявшись на п'єдестал, усвідомив: у медалі, цьому маленькому шматочку металу — роки наполегливої ​​праці й поневірянь. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також