Рівненський «Рембо» керував судом та заявив, що його смерті хочуть націоналісти (ФОТО)

6988 0

Ми у соцмережах:

Рівненський «Рембо» керував судом та заявив, що його смерті хочуть націоналісти (ФОТО)

Рівненський міській суд обрав запобіжний захід Віктору Пустинському, якого підозрюють у підпалі авто, незаконному зберіганні зброї та замаху на життя судді.

Саме у його гаражі на вулиці Курчатова поліцейські вилучили рекордний арсенал зброї.

Слідчі документували свою знахідку цілий день.

Під час судового засідання підозрюваний одразу заявив, що зброя його. Мовляв, потрібна для самозахисту, а себе він називає месником, який очищає Рівне від поганих людей.

Будучи у скляній клітці, «Пустой» диктував свої умови суду. Пустинський заявив, що відмовляється, аби прокурором на засіданні був Роман Урбанович. Той підозрює його у нечесності.

 

Після 15 хвилин у нарадчій кімнаті суддя Євген Судорук відхилив його клопотання. Однак підсудний заявив, що не буде спілкуватися із судом та «кишеньковими прокурорами». Тому в судовому засіданні оголосили перерву, а прокурора Урбановича замінила його колега Поліна Демчук. Лише тоді почався повноцінний судовий розгляд.

На запитання судді Євгена Судорука: «Для чого йому така кількість зброї?».

Віктор Пустинський відповів, що він військова людина, служив у французькому "Легіоні", а зброя йому потрібна у цілях самооборони:

- Уже є три замовлення, щоб мене вбити або покалічити. Одне замовлення від «Правого сектору». Був інцидент, коли до мене від них приходило десять озброєних людей. Друге – через конфлікт із Сергієм Пандраком, тому на мене ще є замовлення від УНА-УНСО.
 

Пізніше «Пустой» сказав суду та слідству, що хоче побути два місяці у СІЗО.

Так і сталося, суддя Євген Судорук залишив його під вартою до 14 лютого.

Нагадаємо, що до цього найрезонансніша історія з Віктором Пустинським була у 2016 році. Тоді біля ресторану «Блюз» побили "кіборга" Романа Рудейчука. Як тоді повідомляв керівник «ДІЯ» на Рівненщині Роман Коваль у своєму Facebook, зловмисником виявився охоронець "Лагуни" Віктор Пустинський.

Читайте також по темі: У рівнянина вилучили стільки зброї, що можна озброїти невелику армію (ФОТО, ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також