Рівненський ресторатор радить профітролі — на новорічний стіл

1766 0

Ми у соцмережах:

Рівненський ресторатор радить профітролі — на новорічний стіл

Відомий рівненський ресторатор Анатолій Лук'янчук, під чиїм керівництвом відкривали, зокрема, «Кант» та «Баржу» в Рівному, радить рівнянам урізноманітнити новими стравами святковий стіл.

-   Я дуже полюбляю профітролі з різноманітними начинками, такими як ракові шийки, креветки, лосось, заварний мигдальний крем, ікра, рублена телелятина гриль, звичайні крабові палички та багато інших різноманітних начинок, - поділився своїми гастрономічними уподобаннями Анатолій Лук'янчук на своїй сторінці у Фейсбуці

Він навіть виклав фотографії, щоб наочно показати як виглядають готові профітролі — вважає, що реалізувавши деякі гастрономічні ідеї, можна створити на святковому столі казку.

 - Наприклад, подати в бокалі з пляшкою шампанського, у вигляді горшечків з кришечкою, або наповнити кремом основу профітроля, а кришечку використати як тарілочку для начинки, - підказує ідеї п.Лук'янчук. - Наприклад, масло з кондитерського мішка або крем-сир - в основу профітроля, а на перевернуту кришечку у вигляді тарілки покласти ікру або тартар з лосося і додати листочки свіжого базиліка.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також