Рівненський «Верес» переміг вишгородську команду

1019 0

Ми у соцмережах:

фото - Інформаційна служба «Вересу»

Вчора, другого листопада, на стадіоні «Колос» у Млинові відбувся футбольний матч рівненського «Вересу» та «Діназа» із Вишгорода. З рахунком 2:1 перемогли рівняни.

Інформаційна служба «Вересу» повідомляє, що майже одразу рівняни не використали шанс вийти вперед у рахунку. Андрій Волошин прямою ногою врізався у власному штрафному майданчику у Мар'яна Мисика. Той, до речі, так і не зумів повернутися у гру, але шансом наша команда не скористалася. Юрій Соломка програв дуель голкіперу «Діназа» Олексію Крупниченку.

Тим не менше, гол назрівав. І за десять хвилин до завершення гри арбітр Анастасія Романюк призначила другий пенальті у ворота гостей. Валентин Корєшков зіграв рукою після подачі Валерія Сада від кутового прапорця. Цього разу до м'яча підійшов Михайло Шестаков і не схибив - 1:0.
Ще за чотири хвилини рівнянам допоміг екс-футболіст «Вереса» Володимир Дмитренко. У простій ситуації перед власними воротами він «подарував» м'яча Михайлу Шестакову, який оформив дубль.

Згодом, щоправда, сам Дмитренко відставання «Діназа» у рахунку скоротив, класно виконавши штрафний удар. Але більшого "червоно-чорні" суперникам не дозволили.

Здобувши перемогу, «Верес» очолив турнірну таблицю Групи «А» Другої ліги.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також