Рівненському бізнесмену вдруге за півтора місяця кинули на подвір’я гранату

3475 0

Ми у соцмережах:

Рівненському бізнесмену вдруге за півтора місяця кинули на подвір’я гранату

Сьогодні, 22 серпня, до поліції надійшло повідомлення від 61-річного жителя Рівного, що на території його господарства на вулиці Ботанічній вибухнув невідомий предмет. Це сталось близько 22.15 год. 21 серпня. Вибух був таким потужним, що його почули навіть рівняни мікрорайну "На Щасливому".

Працівники вибухотехнічного відділу встановили, що на подвір’ї вибухнула граната РГД-5. Її уламки відправили на експертизу, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, вікна та вхідні двері. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Як стало відомо РВ, гранату кинули на подвір’я бізнесмена Юрія Юхимчука. Це вже друга граната за останні півтора місяця. Перший раз вибух був вночі 15 липня.

Юрій Юхимчук — непублічна людина, проте має частки у багатьох відомих підприємствах Рівненщини. Зокрема, він є бенефіціаром «Сарненського хлібозаводу», «Кузнецовського хлібозаводу», а також співвласником «Рівне-Борошна», товариства «Кортекс ЛТД», яке працює у сфері торгівлі, «Колоса», що надає в оренду вантажні автомобілі, «Панди», яка працює у сфері посадового електрозв’язку, а також «Рівнеавтошляхбуду» — підприємства, яке часто виграє тендери на ремонти рівненських доріг.

У кількох підприємствах п.Юхимчук — бізнес-партнер екс-депутата Рівненської облради Валерія Богуцького. За даними YouControl, пан Юхимчук також мав спільний бізнес з нинішнім депутатом облради Юрієм Благодиром.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також