Рівнеоблавтодор латає вибоїни у кредит

1216 0

Ми у соцмережах:

Рівнеоблавтодор латає вибоїни у кредит

Близько 40 млн грн боргують з державного бюджету Рівненському облавтодору, який щороку виграє тендер на обслуговування рівненських доріг державного значення.

За словами головного інженера підприємства Олександра Гончарука, облавтодорівцям нині доводиться працювати у кредит.

За словами п.Гончарука, облавтодор бере наразі бітум та асфальт у постачальників без оплати, обіцяючи розрахуватися з ними, як тільки отримає кошти з держбюджету.

З понад 40 млн грн боргу 13 млн грн. – поточний борг, а 27 млн – який накопичився з минулого року та зимового періоду. Облавтодор наразі судиться через заборгованість з Службою автомобільних доріг України.

Олександр Гончарук зазначив, що дорожники використовують бітум іноземного виробництва, а ось асфальт – з власного асфальтобетонного заводу.

Працівників, за його словами, на підприємстві вистачає. Проте є проблема через низькі зарплати. Хоч цього року заборгованості перед працівниками немає, середня заробітна плата на підприємстві – близько 5 тис. грн, а тому хороших спеціалістів переманюють у приватні фірми, де кращий рівень оплати.

Нагадаємо, що вчора «АвтоЄвроСила» пікетувала Рівнеоблавтодор з вимогою звільнити його директора Володимира Квачука, який на момент пікету був у Києві, та керівників ДЕД.

Активісти нарікали, зокрема, що облавтодорівці неякісно ремонтують дороги, не дотримуючись технології та використовуючи мітли і лопати замість сучасної техніки.

Олександр Гоначарук запевняв журналістів, що, очевидно, працівників облавтодору сплутали з кимось іншим. Мовляв, облавтодорівці використовують «трамбітки» та катки.

Додамо, що облавтодор обіцяє до кінця тижня завершити ямковий ремонт на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів у напрямку Сарн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також