Рівнеоблавтодор знову пікетуватимуть

2326 0

Ми у соцмережах:

Рівнеоблавтодор знову пікетуватимуть

«Сотня Майдан», «АвтоЄвроСила» та «Національний корпус» у середу, 13 червня, вдруге за тиждень зберуться під стінами Рівнеоблавтодору, що на вулиці Пластовій, 7 у Рівному. Як і минулого четверга, вимагатимуть звільнення керівника та якісний ремонт доріг.

Організатори пікетування зазначають у прес-анонсі: «У країні існує безліч проблем, та одна з найважливіших – аварійність доріг або їх відсутність. Неодноразово піднімали відповідні питання перед владою, та, на жаль, ніякого вирішення проблеми не настало. Лише брехливі звіти про нібито відремонтовані дороги».

Активісти зазначають, що хочуть «знайти винуватців, щоб правоохоронці притягнули їх до  відповідальності за аварійні дороги», «знайти  правильне  рішення щодо відбудування автомобільних доріг у відповідності до євростандартів» та «забезпечити належний  ремонт».

Акція розпочнеться об 11.00.

Зазначимо, що ДП «Рівнеоблавтодор» лише виграє щороку тендери на утримання та ямковий ремонт доріг області. Автотрасами державного значення опікується Служба автомобільних доріг, яка проводить тендери на їх ремонти: як ямкові, так і поточні середні, що передбачають заміну шарів асфальту.

Дороги місцевого значення цього року перейшли у підпорядкування Рівненської ОДА. А шляхами у населених пунктах опікуються органи місцевого самоврядування.

Ще у травні активісти «АвтоЄвроСили» вимагали звільнити з посади начальника Служби автомобільних доріг Петра Удовиченка, але уже зараз про свої вимоги не згадують і наполягають лише на тому, що з посади має піти директор облавтодору Володимир Квачук та його підлеглі, керівники ДЕД. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також