«Рівнетеплоенерго» звинуватило поліцію у маніпуляції

1319 1

Ми у соцмережах:

Рівнетеплоенерго

ТОВ «Рівнетеплоенерго» відреагувало на відкрите кримінальне провадження, яке стосується міських чиновників та підприємства і яке розслідують слідчі обласного управління поліції.

«Інформація, наведена слідством з метою отримання ухвали суду про тимчасовий доступ до речей і документів, маніпулятивна і не відповідає дійсності. Переконані, що вона буде спростованою в ході проведення слідчих дій», - йдеться у заяві підприємства.

«ТОВ «Рівнетеплоенерго» веде абсолютно прозору і законну господарську діяльність, що підтверджується, зокрема, документами, які ми беззастережно готові надати поліції. Зауважимо, що жодних обшуків чи вилучень на підприємстві не проводилося. А усі необхідні для встановлення істини документи адміністрація підприємства передасть слідству добровільно, на підставі ухвали суду», - додає «Рівнетеплоенерго».

Окрім того, у заяві йдеться, що «Рівнетеплоенерго» у рамках вказаного кримінального провадження є лише одним із цілого ряду підприємств-підрядників, щодо яких отримані аналогічні ухвали суду.

«Ми сподіваємося на об’єктивність та законність розслідування. А також на те, що дії правоохоронних органів не стануть на заваді нормальній господарській діяльності підприємства та підготовці до опалювального сезону», - заявило товариство.

Нагадаємо, що 27 травня слідчі отримали ухвалу суду на вилучення документів «Рівнетеплоенерго». Правоохоронці запідозрили, що міська влада незаконно погодила інвестиційну програму підприємства і незаконно виділила 16 млн грн на ремонт мереж, які орендує «Рівнетеплоенерго» у міста.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також