Рівнян запрошують на концерт органної музики

697 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують на концерт органної музики

У неділю в Рівному о 17 годині пройде концерт органної та вокальної музики.

 Як повідомляє обласна філармонія, виступатимуть такі артисти:

- Анастасія Старосельська — мецо-сопрано, Україна/Бельгія

- Петер Ван де Вельде — орган, Бельгія.


Анастасія народилася у Чернігові в родині медиків. Формуючись як професійний музикант, вона паралельно здобула також медичну освіту, продовжуючи сімейну традицію. Виступала на сценах Сумського національного театру драми та музичної комедії, Сумської філармонії. З початком війни у лютому 2022 року Анастасія із сином виїхала до Данії, потім до Бельгії. В Антверпені співачка проходить прослуховування у Фламандський театр опери та балету, де згодом бере участь у кількох проєктах. На даний час поряд із сольною кар'єрою, працює солісткою та викладачем вокалу в Антверпенському соборі.

Концертні тури Петера Ван де Вельде охоплюють всю Європу, Північну Америку, Близький і Далекий Схід. Він також користується великою популярністю як акомпаніатор хорів, інструментальних і вокальних солістів. Граючи органні концерти, Петер постійно співпрацює з оркестрами під керівництвом таких диригентів, як Філіп Герревеге, Мартін Брабінс, Едо Де Варт, Пітер Білоен.

Має дуже об'ємний репертуар, починаючи від раннього бароко і закінчуючи сучасними композиторами.

В програмі концерту звучатимуть твори Р. Вагнера, Г. Малера, П. Бенуа, О. Зажицького, В. Бараінського, М. Колесси, С. Луньова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також