Рівнянам безкоштовно покажуть фільм про сучасне рабство

1181 0

Ми у соцмережах:

Угорка Маріш.Фото - MoeMisto.ua

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30 липня у Рівному безкоштовно покажуть документальний фільм «Жінка в полоні». Початок о 17:00 у кінопалаці «Україна».

«Жінка в полоні» – це фільм про 52-річну угорку Маріш, яка по 20 годин на день без оплати десятиліттями працює на одну родину. У жінки забрали документи, їй не можна виходити з дому без дозволу. Годують жінку недоїдками і не дають спати на ліжку. Маріш проводить дні зі страхом і хоче повернути собі своє життя. Присутність камери допомагає їй усвідомити, що вона – не одна. Вона починає проявляти довіру. Після двох років зйомок вона збирається з духом і розказує про свій план: «Я втечу». У фільмі простежений героїчний шлях Маріш назад до свободи. Тривалість кінострічки – 90 хвилин.

Фільм покажуть в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми, яку організувало Мінсоцполітики спільно з міністерствами та відомствами за підтримки Міжнародної організації з міграції в Україні-Агентства ООН з питань міграції, координатора проектів ОБСЄ в Україні та представництва ГО «Кампанія А21» в Україні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також