Рівняни обурились, що під час заметілі їх не впускали у медзаклад

4958 0

Ми у соцмережах:

субота,  ПМСД «Ювілейний»,

Це сталось у Рівному у суботу.

Охочі здати ПЛР-тест прийшли у ПМСД «Ювілейний», а їх не впустили туди навіть на поріг, хоча у медзакладі у вихідний день було безлюдно і кожен міг елементарно дотриматись безпечної дистанції. Медпрацівниця емоційно пояснила прибулим на тести рівнянам, що вони повинні дочекатись тестування на вулиці, хоча там були мороз і заметіль, отож навіть ще не хворий коронавірусом міг простудитись і захворіти. Мовляв, у приміщення їй заборонили впускати відвідувачів, а пропускатиме вона водночас лише по двох, щоб решта не заразили один одного. Втім, хто заборонив, не сказала.

- Таке ставлення до пацієнтів – це просто елементарна неповага до людей, яким доводиться тривалий час стояти на вулиці у чергах. Я дуже змерзла, сходила додому, попила чаю, зігрілась, прийшла знову до медзакладу  і вистояла там ще годину у черзі, яка просувлась дуже повільно, - обурилась рівнянка Надія, яка зателефонувала у редакцію. – Невже у Рівному досі не можуть створити достатню кількість мобільних бригад при центрах первинної медико-санітарної допомоги, що здійснюють забір зразків біоматеріалів, щоб ці черги нарешті зникли?

До речі, рівняни повідомляють, що є проблема з чергами і у пункті на вулиці Драгоманова, де працює інфекційний кабінет з окремим входом для охочих пройти тестування. Там також відбувається затримка з тестуванням і рівняни стоять з вулиці Драгоманова аж до Чорновола.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також